2a Gala Benèfica Dia Mundial de la Lluita Contra la Sida 2021

Publicado por l'horgull en

Després de la crisi sanitària de la covid-19 i tot expectants a l’obertura dels centres culturals, enguany, novament, podrem tornar a celebrar la gala a favor de la recerca i la lluita contra la sida.

Des de l’associació, estem molt contents d’anunciar-vos que ens trobarem el pròxim dia 28 de novembre, a les 18 h, al centre cultural de la Bòbila, espai en el qual es duran a terme un bon nombre d’actuacions. Tenim un ampli cartell en què cal destacar les actuacions de la Gisela Quirós i l’Albert Infante, finalista del programa ‘Got Talent’ i passi d’or, respectivament. Des d’aquestes línies, volem agrair la col·laboració desinteressada de tots i cadascun dels artistes que ens acompanyaran i faran possible una vetllada que creiem especialment important. És per això que us convidem a participar-hi, amb el cost d’una entrada simbòlica de 5 €, diners els quals es destinaran íntegrament a la unitat de malalties infeccioses del Consorci Sanitari Integral.

Podeu adquirir les entrades de forma anticipada  a les carpes que muntarem aquest mes de novembre a la ciutat i a l’hospital de la Creu Roja. Per qualsevol donació, podeu fer-les a l’IBAN: ES91-0049-0759-3129-1073-4398, i per qualsevol dubte podeu contactar amb nosaltres a les nostres xarxes socials o al correu lhorgullgtbi@gmail.com